2 hodnocení

NUTRIVI VITAMIN C+

Nutrivi Vitamin C+ je doplněk stravy obsahující unikátní složení přírodních rostlinných extraktů 100% přírodního původu:  vitamin C, křemík, diosmin a hesperidin, v jejich nejlépe stravitelných formách.

Skladem
Značka: NUTRIVI
799 Kč
Kategorie: NUTRIVI
Hmotnost: 0.3 kg
nnutrivivitaminC
Akce Tip

Přírodní původ, správné proporce a  synergie 5 složek, které tvoří Nutrivi Vitamin C+, jsou základem multifunkčnosti a komplexnosti našeho produktu. 

  • ROSA CANINA -  extrakt z rosa canina standardizovaný na 70 % vitamínu C
  • RAKYTNÍKextrakt z rakytníku standardizovaný na 40% vitamínu C
  • ACEROLA -  extrakt z aceroly standardizovaný na 25 % vitamínu C
  • BAMBOO -  extrakt z bambusových výhonků standardizovaný na 70 % křemíku
  • MIKRONIZOVANÁ FLAVONOIDNÍ FRAKCE - z pomerančové kůry, standardizovaná na 90 % diosminu a 10 % hesperidinu 

Jejich příznivý vliv na zdraví a kondici organismu je relevantní a v dnešní době se stává naprostou nutností poskytovat je zvenčí. 

Mezi mnoha buněčnými živinami má vitamin C zvláštní hodnotu. Studie provedené po celém světě potvrzují tezi, že tato látka je velmi důležitá pro naše zdraví a reguluje řadu mechanismů fungování v lidském těle. Jeho nedostatek a zvýšená poptávka se projevuje zejména v souvislosti se znečištěním životního prostředí, stresovým životním stylem, sníženou imunitou, infekcemi organismu a konzumací vysoce zpracovaných potravin. 

Tělo bez vitaminu C je jako cihlová zeď bez malty – jeho struktura se dá snadno zbořit a vede ke katastrofě.

Diosmin a hesperidin pozitivně ovlivňují stav a elasticitu cév, mimo jiné snižují otoky např. nohou.

Mnoho studií ukazuje jedinečné vlastnosti přírodního vitamínu C na zdraví. Výsledkem naší práce a díky složení, které jsme vyvinuli z řady Nutrivi, bylo vytvořeno unikátní nutraceutikum - vitamín C. Produkt poskytuje výjimečné výhody, protože „molekuly života“, jak je nazval člověk, který vitamín C objevil , nositel Nobelovy ceny za medicínu, prof. Albert Szent-Gyorgyi, pocházejí přímo z přírody. 
 
Proč užívat přírodní vitamín C?
 
• Na rozdíl od syntetického vitaminu C se jeho přirozená molekula nikdy nevyskytuje samostatně, ale vždy v kombinaci s doprovodnými látkami, jako jsou např. bioflavonoidy. Jedná se o obzvláště důležitého společníka, jehož přítomnost díky přirozené synergii zvyšuje aktivitu vitamínů, jejich vstřebávání do buněk a jejich lepší využití tělem. 
 
• Další výhodou této sloučeniny je, že nedochází k překyselení organismu, ke kterému dochází při užívání syntetického vitamínu C  
 
Přírodní vitamin C obsažený v nutraceutiku Nutrivi Vitamin C přispívá k mnoha procesům probíhajícím v lidském těle, které mají značný význam na jejich průběhu a v důsledku toho na zdraví, kvalitě a délce života. 
 
Nejdůležitější z nich jsou:
 
• biosyntéza kolagenu - vitamin C je nezbytný při tvorbě tohoto proteinu, zodpovědného za správné fungování kapilár, kůže, dásní a zubů a také kostí a chrupavek. Hladina kolagenu ovlivňuje pevnost a pružnost pokožky, proces stárnutí a hojení ran
 
• syntéza karnitinu a katecholaminů - enzymů nezbytných pro energetické procesy v těle, díky nimž může spalovat tuky, poskytující odpovídající úroveň energie. Nepřerušovaný průběh těchto procesů sníží pocit únavy a únavy organismu
 
• správný metabolismus cholesterolu na žlučové kyseliny 
 
• zvýšená absorpce železa v procesu budování hemoglobinu – narušení tohoto procesu vede k věcem jako je anémie 
 
• zpomalení procesů stárnutí - vitamin C jako nejúčinnější antioxidant zabraňuje působení škodlivých látek - reaktivní kyslík a volné radikály poškozující řetězce DNA a RNA
 
• regenerace a ochrana antioxidantů, regenerace redukovaných forem vitaminu E a esenciálních řetězců organických částic, jako jsou proteiny a lipidy
 
• snížení oxidačního stresu, což je proces, který se významně podílí na rozvoji takových onemocnění, jako je ateroskleróza, Parkinsonova nebo Alzheimerova choroba a ohrožuje zejména kuřáky
 
• snížení rizika kardiovaskulárních onemocnění, včetně aterosklerózy. Jak studie potvrzují, pravidelné užívání přírodního vitaminu C vede ke zlepšení rozšíření cév u pacientů s ischemickou chorobou srdeční, anginou pectoris, městnavým srdečním selháním, cukrovkou a vysokým cholesterolem. Jeho prokázaný vliv na cévní systém je neocenitelný – snižuje krevní tlak a chrání mozek před mozkovou mrtvicí
 
• snížení rizika různých druhů rakoviny – pravidelné, nadprůměrné užívání vitaminu C snižuje četnost rakoviny prsu, rakoviny trávicího traktu nebo non-Hodgkinova lymfomu
 
• snížení rizika šedého zákalu, ochrana očí
 
• ochrana před cukrovkou – byl prokázán vztah mezi hladinou vitamínu C v krvi a rizikem cukrovky
 
• profylaxe astmatu – konzumace vitaminu C přináší vynikající výsledky u osob s opakovanými záchvaty kašle a dušnosti
 
• snížení účinků otravy olovem – negativní, extrémně škodlivé pro tělo; snižuje toxicitu tohoto prvku 
 
 
Výzkumy prokazují velmi široké spektrum aktivit přírodního vitaminu C. Díky požadované struktuře molekul a přítomnosti dalších složek (např. bioflavonoidů) je vstřebávání a působení vitaminu výrazně umocněno. Receptura, kterou jsme vyvinuli z řady Nutrivi, umožňuje získat unikátní nutraceutikum s velmi vysokými koncentracemi vitamínu C.
 
Diosmin a hesperidin pozitivně ovlivňují stav a elasticitu cév, mimo jiné snižují otoky např. nohou.

Složení:
 
Extrakt z Rosa canina standardizovaný na 70 % vitaminu C, extrakt z rakytníku standardizovaný na 40 % vitaminu C, extrakt z bambusu standardizovaný na 70 % křemíku, extrakt z třešně acerola standardizovaný na 25 % vitaminu C, diosmin, hesperidin, hydrogenovaný řepkový olej, skořápka kapsle (ryby želatina).
 
Užívání:
 
Užívejte 1 až 3 kapsle doplňku stravy Nutrivi Vitamin C+ denně.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Tento přípravek nelze použít jako a
náhrada pestré stravy.
 
Lidské tělo, stejně jako všichni primáti, není schopno samostatně syntetizovat nebo ukládat vitamín C. Proto je jeho poskytování v každodenní stravě nezbytné pro správné fungování organismu. Zvířata, která jsou schopna syntetizovat vitamín C, jej produkují v množství od několika gramů denně, což nám umožňuje odkázat na lidské potřeby. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu